Σελίδες

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ «ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ» ΤΗΣ!

Η ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ «ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ» ΤΗΣ!

Φωτο: UNITED REPORTERS
[Πηγή: iskra, 10/04/2014]
Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΜΕΡΚΕΛ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΥΣ «ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ» ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ «ΘΑΥΜΑΣΕΙ» ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ (ΤΟΥΣ)!
ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΣTHN ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΑ ΤΗ «ΧΟΥΝΤΙΚΗ» ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ
Λίγες μόλις ημέρες μετά την επικύρωση της συμφωνίας κυβέρνησης και τρόικας από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, η οποία ανοίγει ένα νέο γύρο αντιλαϊκών ανατροπών στα εναπομείναντα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, το μεγαλοαστικό γερμανικό κατεστημένο σπεύδει να εκφράσει τη στήριξή του στην «υποτελή» κυβέρνηση Σαμαρά.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ καταφτάνει αύριο Παρασκευή (11/4) στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει προεκλογική «χείρα βοηθείας» στην κυβέρνηση, η οποία αναζητεί εναγωνίως να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, με τη λαϊκή δυσφορία από τα βάρβαρα μέτρα να φουντώνει και τα σύννεφα της υπόθεσης «Μπαλτάκος-γκέϊτ» να πυκνώνουν από πάνω της.
Η κυβέρνηση, επικουρούμενη από τα κατεστημένα ΜΜΕ, έχει επιδοθεί σε μια νέα επικοινωνιακή σταυροφορία, επιχειρώντας να παρουσιάσει ως σήμα εξόδου από την οικονομική κρίση, την ικανοποίηση που εκφράζει η καγκελαρία για την προώθηση των βάρβαρων πολιτικών.
Οι όποιες δηλώσεις στήριξης της Α. Μέρκελ, σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζεται η κυβερνητική προπαγάνδα, δεν θα σημάνουν σε καμία περίπτωση την ανακούφιση των εργαζομένων. Αντίθετα, η στήριξη της Μέρκελ προς την κυβέρνηση, θα δώσει το πράσινο φως στους «υπαλλήλους» των Αθηνών, να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική τους δια πυρός και σιδήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου